Ascend-Hallway-Full-size

Ascend Amphitheater

We are so pleased to have been the chosen vendor for reclaimed wood walls in Ascend Amphitheater. We hand picked the color tones with Architect Kara Gee of Smith-Gee Studio about a year before any construction began.
We’ve never worked in a more difficult setting, with about two to three hundred workers hustling together to get a large municipal project finished in time for Eric Church’s opening concerts, but it was a blast.

If you go to the Amphitheater for a concert, you’ll only see our work if you get into the artist wing, the green room, or the dining area off of the VIP lounge.

We are proud to be a part of such a new Nashville icon and treasure like the Amphitheater. We’ve gotten to watch some of our favorite bands there and just couldn’t be happier with what it brings to Nashville.

 

 

 

tags: Barnwood, Walls, Barn, Wood, Walls, Green Room, Ascend Amphitheater, Who did the walls at Ascend Amphitheater, Artist Wing,